Tabăra Boot Camp reprezintă programul nostru de dezvoltare fizică și testarea abilităților în natură în zona montană situată în comuna Vama Buzaului, Dălghiu, județul Brașov, zonă deosebit de frumoasă și aer la o altitudine de 1000 metri.

Programele și traseele concepute au rolul de a testa, construi și dezvolta forța, viteza și rezistența participanților prin intermediul unor intervale și serii intense și/sau alergări montane. Antrenamentele din cadrul Boot Camp vor începe cu pregătirea organismului pentru efort, alergări ușoare, iar diminețile vor începe desigur cu o binemeritată împrospătare. Aceste activități sunt urmate de o varietate de exerciții fizice, de la simplu la complex, cum ar fi: exerciții de forță (ridicări de greutăți, rostogolirea unui cauciuc, împingerea săniilor cu greutăți), exerciții de îndemânare (cățărare pe frânghie, mers atârnat, trecerea unor obstacole), exerciții de izometrie (mers pe un perete, mers în echilibru), cardio (traseu de alergare montană cu obstacole, kickboxing). Toate sesiunile se termină de fiecare dată cu stretching.

Toate aceste exerciții și sesiuni sunt folosite pentru a spori eficiența cardiovasculară, a ajuta participanții să câștige încredere în propriile abilități fizice și evident eliberarea de stresul cotidian.

+40 747 116 447

lacanu265@gmail.com

+40 734 095 990

raulsapataru@gmail.com

Toate drepturile rezervate © Mosia Vanatorului