Dan

Instructor Fitness, Tehnician Nutritionist

Dan Lăcanu este un instructor pasionat de fitness și tehnician nutriționist, cu o vastă experiență în pregătiri fizice în aer liber. Cu un background în sportul de performanță, inclusiv strongman și culturism, Dan este mereu în căutarea provocărilor și se îmbunătățește continuu. Acesta aduce un nivel înalt de expertiză în domeniul său, încurajând și motivând participanții să își depășească limitele.

✔ Experiență vastă în fitness și pregătire fizică
✔ Cunoștințe solide în nutriție și sănătate
✔ Background în sporturi de performanță
✔ Motivator și ghid în atingerea obiectivelor personale

Raul

Campion Mondial la Fitness Model

Raul Săpătaru este un campion în fitness model, cu o pasiune de durată pentru sport și disciplină. Cu multiple titluri naționale și internaționale, inclusiv campion mondial, Raul este un exemplu de determinare și succes. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane, Raul încurajează dezvoltarea intelectuală la fel de mult ca pe cea fizică, oferind o experiență completă în cadrul Boot Camp.

✔ Performanțe remarcabile în fitness și competiții internaționale
✔ Diplomă în Educație Fizică și Sporturi Montane
✔ Inspirator și ghid în dezvoltarea personală
✔ Încurajează atingerea potențialului maxim

Portret Antrenor Raul

Silviu

Arte Marțiale, Sporturi de contact

Silviu este un pasionat al mișcării, sporturilor de contact și al ieșirilor în natură. Cu experiență în arte marțiale și cunoștințe de supraviețuire din domeniul militar, Silviu aduce un element de disciplină și îndrumare în activitățile din Boot Camp. Cu participări și rezultate în domeniul amator, semi-profesionist și profesionist, Silviu inspiră participanții să descopere potențialul lor în cadrul programului.

✔ Expert în arte marțiale și sporturi de contact
✔ Experiență militară și cunoștințe de supraviețuire
✔ Îndrumător și motivator în activitățile din Boot Camp
✔ Adept al stilului de viață activ și sănătos