Rezervă acum

Cabană Vânătorească în Vama Buzăului

O locație excelentă, cu vedere la Munții Ciucaș

Moșia Vânătorului este locul bine ascuns în inima pădurii, fiind situat la poalele Munților Ciucaș.

Aici vei găsi un loc liniștit, ideal pentru iubitorii de natură sau pentru cei care caută intimitate departe de freamătul orașului.

Cabana se închiriază doar întreagă și dispune de 14 locuri de cazare în 6 dormitoare cu 4 băi. Bucătăria este complet utilată, unde se poate găti la aragaz, cuptor pe lemne sau la grătarul exterior, de către bucătăreasa noastră.

Toate produsele ce alcătuiesc micul dejun sunt naturale și sunt obținute de la animalele din Ferma Vânătorului (lapte, brânză, caș, ouă, carne de vită, de porc și pasăre), precum și legume din grădina proprie.

La Moșia Vânătorului vei găsi o curte imensă cu râul care trece prin fața cabanei și cu drumuri prin pădure care așteaptă să fie descoperite.

La Moșia Vânătorului va trebui să știi că nu prea este semnal la telefon și nici acces la internet; nu ai televizor în cameră, doar în living dacă chiar simți nevoia să te reconectezi.

Mai putem oferi: plimbări cu căruța vara și sania iarna, foc vânătoresc cu poveste, “vânătoare” cu aparat foto în tarc de animale sălbatice, călătorie pe dealurile din zonă.

Te așteptăm la Moșia Vânătorului pentru a petrece timp de calitate și vei pleca cu amintiri plăcute. Și nu uita, lucrurile mărunte fac bucuriile mari.

Toate drepturile rezervate © Mosia Vanatorului