Rezerva acum

Cabana Vanatoreasca in Vama Buzaului

O locatie excelenta, cu vedere la Muntii Ciucas

Mosia Vanatorului este locul bine ascuns in inima padurii fiind situat la poalele Muntelui Ciucas.

Aici vei gasi un loc linistit , ideal pentru iubitorii de natura sau pentru cei care cauta intimitate departe de freamatul orasului.

Cabana se inchiriaza doar toata si dispune de 14 locuri de cazare in 6 dormitoare cu 4 bai. Bucataria este complet utilata unde se poate gati la aragaz, cuptor pe lemne sau la gratarul exterior de catre bucatareasa noastra.

Toate produsele ce alcatuiesc micul dejun sunt naturale si sunt obtinute de la animalele din Ferma Vanatorului (lapte, branza, cas, oua, carne de vita, de porc si pasare) cat si legume din gradina proprie.

La Mosia Vanatorului vei gasi o curte imensa cu raul care trece prin fata cabanei si cu drumuri prin padure care asteapta sa fie descoperite.

La Mosia Vanatorului va trebui sa sti ca nu prea este semnal la telefon si nici acces la internet; nu ai tv in camera doar in living daca chiar simti nevoia sa te reconectezi.

Mai putem oferi: plimbari cu caruta vara si sania iarna, foc vanatoresc cu poveste, “vanatoare” cu aparat foto in tarc de animale salbatice, calatorie pe dealurile din zona.

Te asteptam la Mosia Vanatorului pentru a pterece timp de calitate si vei pleca cu amintiri placute. Si nu uita, lucrurile marunte fac bucuriile mari.

Toate drepturile rezervate © Mosia Vanatorului