Rezerva acum

Reconecteaza-te cu natura

Activitati la Mosia Vanatorului

Echitatie si Plimbari calare

Fie ca esti incepator sau avansat, iti oferim sprijin pas cu pas prin cursuri teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei. Veti invata sa calariti corect si veti deprinde baza in echitatie.Cursurile se desfasoara in cadru organizat cu instructori autorizati cu cai lipitani in functie de experienta participantilor .

Fotografie in tarc de vanatoare

Pentru cei pasionati de fotografie sau pentru cei care vor sa vada animale salbatice va propunem o experienta la nici 10 minute de Cabana Mosia Vanatorului unde veti putea admira caprioare,cerbi,ciute,porci mistreti.Totul este in cadru organizat si este contra cost.

Plimbare cu sania si caruta

Iarna ne plimbam cu sania trasa de cai, iar in lipsa zapezii plimbarile sunt cu caruta plina da fan , bineinteles in functie de cum ne perimte si vremea. Plimbarile se desfasoara pe drumuri neasfaltate , din cand in cand ne vom opri pe traseu sa admiram maretia peisajelor si a Muntilor Ciucas, iar cu putin noroc poate vom vedea si animale salbatice.

Valea Zimbrilor si Cascada Urlatoarea

Puteti planui o excursie la Velea Zimbrilor si/sau la Cascada Urlatoarea – doua puncte turistice in aproprierea Mosiei. Cascada Urlatoarea este una dintre cele mai impresionante curgeri de apa din tara noastra. Valeaz Zimbrilor este o rezervatie naturala de zimbri situata in Vama Buzaului.

Foc de tabara cu “poveste”

Dupa o zi plina de activitati si de distractii in serile lungi de vara vom sta la o poveste langa foc sub cerul liber langa un pahar de vin .Iar pe langa vinul  aromat se potriveste si o friptura bine rumenita la protap, un gratar sau un bulz de stana rumenit la carbuni, va invitam si la masa.

Drumetii

Trasee nenumarate asteapta sa fie explorate , drumetiile pot sa dureze in functie de dorinta de la cateva ore pana la o zi intreaga.In functie de numarul de participanti vom stabili de comun accord traseele pe care vom merge(cu ghid sau fara ghid)

Toate drepturile rezervate ©Mosia Vanatorului