Eligibilitate

Poate participa orice persoană clinic sănătoasă, indiferent de vârstă, sex, greutate corporală sau capacitate de efort.

Echipament obligatoriu!!!

Încălțăminte sport (adidași/trekkings), îmbrăcăminte sport, șosete, șort, tricouri, hanorac, windstopper subțire, mănuși de sală.

Responsabilitate și condiții de participare

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, în deplină cunoștință a aptitudinii de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică și mentală, precum și a stării tehnice a echipamentului fiecărui participant.

Organizatorii NU răspund privind starea de sănătate a participanților la eveniment. Fiecare participant, indiferent de modul de înscriere, trebuie să semneze o declarație de responsabilitate, prin care își asumă riscurile ce pot rezulta din participarea la acest eveniment. Pentru minori, declarația va fi semnată de un părinte sau tutore. Organizatorii nu pot fi făcuți răspunzători de nicio daună rezultată în urma participării la eveniment.

Participanții vor manifesta un comportament civilizat, fair-play, față de ceilalți participanți. Nerespectarea normelor de conduită poate duce la eliminarea participantului în cauză, la decizia organizatorilor.

Se acceptă participarea sub 18 ani numai cu acordul scris al părinţilor sau a tutorelui.

  • Adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru efort” .
  • În cazul în care unul dintre participanți are alergie la un aliment, este rugat să ne comunice la înscriere

Boot Camp nu include

  • Echipament sportiv
  • Asigurare medicala individuală
  • Alte costuri care nu sunt specificate mai sus